FOLLOW US!
1068 Budapest, Király u. 100. Phone: 06-1-351-6793 E-mail: info@kiraly100.hu
 • Magyar
 • English
 • ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

  Térjen be hozzánk!

  1893 óta fogadja vendégeit ez a tradicionális vendéglő, mely 1910-ig Teller Vilmos tulajdonában volt. Ezt követően négy évtizeden keresztül Sipos Benő és családja járt kedvében Terézváros polgárainak, melyet a falakon most is látható tabló a törzsasztalok vendégeiről is bizonyít. A vendéglő ma Budapest egyik legkedveltebb helye, ahol megfordult már a város talán összes ismert művésze, politikusa, sportolója és üzletembere. A mai siker titka a jó hangulatban, a kiváló ételekben vagy az ízletes magyar borokban rejlik? A titok megfejtése Önre vár!

  TOVÁBB >>

  RENDEZVÉNY HELYSZÍN

  Tartsa rendezvényeit elegáns különtermünkben, ami akár 60 fő
  befogadására is alkalmas, a teljes étterem befogadóképessége 180 fő.

  TOVÁBB >>

  FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

  Ha szeretne értesülni újdonságainkról, időszakos kínálatunkról, ínyencségeinkről, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!  KÖZÖSSÉGI OLDALAK

  fb

  Keresse és like-olja facebook oldalunkat, hogy nap mint nap követhesse friss információinkat! Köszönjük!

  Kérjük, hogy ossza meg másokkal is véleményét éttermünkről!bagolyKöszönjük az értékes hozzászólást!

  GALÉRIA

  Ismerje meg éttermünket és ételeinket!

  ESEMÉNYEK

  Keresse a Király100 eseményeket!

  KIRÁLY100 Gastro Corner

  Videók éttermünk múltjáról

  Tekintse meg videóinkat éttermünkről,
  ételeinkről, és amennyiben
  felkeltettük érdeklődését, nézze
  meg bővebben specialitásainkat!

  TOVÁBB >>

  asztalfoglalas

  ASZTALFOGLALÁS

  Asztalfoglalását 24 órán belül visszaigazoljuk. Az asztalfoglalás csak visszaigazolással érvényes.
  Kedves vendégünk!
  Köszönjük asztalfoglalását. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi foglalási feltételeket:
  Az online asztalfoglalás csak abban az esetben érvényes, amennyiben a foglalás elküldése minimum 24 órával megelőzi a foglalni kívánt időpontot. A foglalás elküldése után munkatársaink minden esetben e-mailben vagy telefonon visszajeleznek önnek. Amennyiben a mai napra szeretne asztalt foglalni kérjük keressen minket telefonon.

   NEVEZETESSÉGEK A KÖRNYÉKÜNKÖN

   Éttermünk jól megközelíthető a kisföldalattival, valamint a Teréz körút felől gyalogosan is. Közvetlen közelünkben olyan nevezetességek vannak, mint az Andrássy út, mely 2002. óta a világörökség része és a belvárost köti össze a Hősök terével, az alatta közlekedő kisföldalatti segítségével. Az Andrássy úton számtalan más híres épületet, helyszínt látogathatunk meg, mint a Magyar Állami Operaház, a Postamúzeum, a Dreschler-palota, a „pesti Broadway” – a Nagymező utca környékének színházi negyede, az Oktogon, a Terror Háza Múzeum, az ellenkező irányban pedig a Kodály Körönd, a Hősök tere található, a mögötte elterülő Városligettel, a Szépművészeti Múzeummal és Műcsarnokkal. A Rózsa utcán tovább indulva pedig eljuthatunk a Rózsák terére, melynek központi részén a tér mai arculatát meghatározó Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom áll, Steindl Imre terve alapján.

   nevezettessegek