Király 100 Gastro Corner
Térjen be hozzánk!A vendéglőnk üzletfilozófiája szerint a természetességben és a hagyományőrzésben hiszünk, melyet elsősorban a hungaricumok minél szélesebb felhasználásával kívánunk elérni. Az ételeink elkészítésénél lehetőség szerint a kézműves, hagyományos technológiát helyezzük előtérbe, a mai igények figyelembe vételével.
Háztáji gazdaságban kukoricán nevelik részünkre a rántani való kapirgálós csirkét. A mangalica és a szürkemarha hús egy Kecskemét melletti tanyáról kerül a konyhába. Kisüzemből származik a kacsa, a liba és a tejtermékek is. A magyar alapanyagok túlsúlyát a kiváló Dél-Amerikai és Új-Zélandi steak-ek grillezésével igyekszünk enyhíteni.
A fentieken kívül büszkék vagyunk a hagyományos, de sajnos mostohán kezelt magyar levesekre és házi tésztáinkra, különösen a helyben húzott rétesre, mely a legmagyarabb hazai desszert.
Egyedülálló a 150-es tételből álló pálinka készletünk. E mellett büszkék vagyunk a kiváló magyar termelőktől származó borainkra is. Bízunk benne, hogy éttermünk elkötelezettségét értékelik a vendégeink a természetesség, a hagyományok tisztelete és a minőség mellett.
RÓLUNK ÍRTÁK
Éttermünk immár több, mint 20 éve létezik a mai formájában és ezalatt az idő alatt számos publikáció jelent meg rólunk.
Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat:
• 20 éves a Király 100 Gastro Corner Király (1993-2014) »
forrás: www.foodandwine.hu
LETÖLTHETŐ VERZIÓ »
• Király 100 Gastro Corner – avagy a híres Gastro Corner »
forrás: www.gasztrocheck.blogspot.hu
LETÖLTHETŐ VERZIÓ »
• 20 éves a Király 100 Gastro Corner Király Gastro Corner »
forrás: www.trademagazin.hu
LETÖLTHETŐ VERZIÓ »
• Nagyi ízei könnyedebben »
forrás: www.nepszava.hu
LETÖLTHETŐ VERZIÓ »
• Karcsikám, már megint a Király 100 Gastro Cornerbe? »
forrás: www.varosban.blog.hu
LETÖLTHETŐ VERZIÓ »
• A Király 100 Gastro Corner »
forrás: www.vendeglatas.blog.hu
LETÖLTHETŐ VERZIÓ »