Logo

ESEMÉNYEK

Foglalj asztalt még ma!

 

A www.csodasmagyarorszag.hu és a www.kiraly100.hu közös szervezésében 10%-os kedvezményt biztosítunk minden kedves honfitársunknak és hazai vendégünknek Február 28-ig.

Foglaljon asztalt még ma! Várjuk szeretettel!

Asztalfoglalás: 06 1 351 6793

OKTOBERFEST

 

Az ősz beköszöntével rendezzük meg a müncheni Oktoberfest hangulatát idéző rendezvényünket. Eredeti, Münchenből hozott Paulaner Oktoberfest sört csapolunk, bajor perecet és faszén parázson csülköt grillezünk, melyhez csak a bajor káposzta dukál. A zenét sramli zenekar adja kik hagyományos bajor ruhát öltenek, csakúgy mint az étterem pincérei. Ezzel teljes a hamisítatlan bajor hangulat.

Kérésre külső helyszínen sátoros Oktoberfest-et is vállalunk 100-tól 1000 fő-ig.

 BORESTEK

 

Minden évben több alkalommal a hazai borokat és borászokat bemutató borvacsorákat rendezünk. Vendégünk volt már többek között Takler Ferenc, Gere Attila, Bock József és Szepsy István is. A magyar borok szélesebb körben történő népszerűsítése mellett igyekszünk olyan a hagyományokra épülő, de mégis kísérletező, modernebb menüt összeállítani, melyben megjelennek a hazai alapanyagok is. Vacsoraestjeinken nem ritka a kukoricán nevelt tanyasi csirke és a mangalica sem.

A foglalásnál figyelembe kell venni, hogy borvacsoráinkat a különtermünkben szoktuk megrendezni maximum 50 fő részvételével!