Logo
kiraly_100_anno_1893_fooldali_slider
kiraly_100_desszert_fooldali_slider
apajpsztai_szurkemarha_rostelyos1

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Térjen be hozzánk!

1893 óta fogadja vendégeit ez a tradicionális vendéglő, mely 1910-ig Teller Vilmos tulajdonában volt. Ezt követően négy évtizeden keresztül Sipos Benő és családja járt kedvében Terézváros polgárainak, melyet a falakon most is látható tabló a törzsasztalok vendégeiről is bizonyít. A vendéglő ma Budapest egyik legkedveltebb helye, ahol megfordult már a város talán összes ismert művésze, politikusa, sportolója és üzletembere. A mai siker titka a jó hangulatban, a kiváló ételekben vagy az ízletes magyar borokban rejlik? A titok megfejtése Önre vár!

TOVÁBB >>

RENDEZVÉNY HELYSZÍN

Tartsa rendezvényeit elegáns különtermünkben, ami akár 60 fő
befogadására is alkalmas, a teljes étterem befogadóképessége 180 fő.

TOVÁBB >>

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha szeretne értesülni újdonságainkról, időszakos kínálatunkról, ínyencségeinkről, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!KÖZÖSSÉGI OLDALAK

fb

Keresse és like-olja facebook oldalunkat, hogy nap mint nap követhesse friss információinkat! Köszönjük!

Kérjük, hogy ossza meg másokkal is véleményét éttermünkről!Köszönjük az értékes hozzászólást!

GALÉRIA

Ismerje meg éttermünket és ételeinket!

ESEMÉNYEK

Keresse a Király100 eseményeket!

KIRÁLY100 Gastro Corner

Videók éttermünk múltjáról

Tekintse meg videóinkat éttermünkről,
ételeinkről, és amennyiben
felkeltettük érdeklődését, nézze
meg bővebben specialitásainkat!

TOVÁBB >>


ASZTALFOGLALÁS

Asztalfoglalását 24 órán belül visszaigazoljuk. Az asztalfoglalás csak visszaigazolással érvényes.
Kedves vendégünk!
Köszönjük asztalfoglalását. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi foglalási feltételeket:
Az online asztalfoglalás csak abban az esetben érvényes, amennyiben a foglalás elküldése minimum 24 órával megelőzi a foglalni kívánt időpontot. A foglalás elküldése után munkatársaink minden esetben e-mailben vagy telefonon visszajeleznek önnek. Amennyiben a mai napra szeretne asztalt foglalni kérjük keressen minket telefonon.

    NEVEZETESSÉGEK A KÖRNYÉKÜNKÖN

    Éttermünk jól megközelíthető a kisföldalattival, valamint a Teréz körút felől gyalogosan is. Közvetlen közelünkben olyan nevezetességek vannak, mint az Andrássy út, mely 2002. óta a világörökség része és a belvárost köti össze a Hősök terével, az alatta közlekedő kisföldalatti segítségével. Az Andrássy úton számtalan más híres épületet, helyszínt látogathatunk meg, mint a Magyar Állami Operaház, a Postamúzeum, a Dreschler-palota, a „pesti Broadway” – a Nagymező utca környékének színházi negyede, az Oktogon, a Terror Háza Múzeum, az ellenkező irányban pedig a Kodály Körönd, a Hősök tere található, a mögötte elterülő Városligettel, a Szépművészeti Múzeummal és Műcsarnokkal. A Rózsa utcán tovább indulva pedig eljuthatunk a Rózsák terére, melynek központi részén a tér mai arculatát meghatározó Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom áll, Steindl Imre terve alapján.

    nevezetes